HET SUSHI PALEIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Sushi Paleis. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 21:41 Snelle bezorging. Smaak wat wat minder
26 mei 2024 om 21:38 Het eten is ietwat duur maar lekker, alleen dit is de tweede keer dat het een uur te laat komt.
6 mei 2024 om 18:51 Snel geleverd en heerlijk gegeten
24 mrt 2024 om 14:03 We hadden al om 17u besteld om om half 7 te bezorgen en uiteindelijk waren ze er om 20u. Echt heeeeel slecht
3 mrt 2024 om 22:14 Heerlijk
2 mrt 2024 om 18:49 Het eten was gewoon goed temperatuur, maar de bezorgtijd was wel lang. Ik vond het niet schokkend, sinds er veel reviews waren over dat zaterdag een vele langere bezorgtijd heeft.
15 feb 2024 om 3:32 het was erg lekker. En ondanks de regen toch op de fiets bezorgd. Was een goede efvaring en de poké powls. Zijn nog goed betaalbaar. Je krijgt echt goeie kwaliteit vis als je kijkt naar wat je hier uitgeeft
14 feb 2024 om 20:19 Bestelling werd na 1 uur en 45 min bezorgd op een woensdagavond, was een kleine bestelling. Ik heb gebeld, maar er werd niet opgenomen.
7 feb 2024 om 19:28 Super lekker! We moesten wel lang wachten
20 jan 2024 om 22:19 Half uurtje bezorgtijd i.p.v de beloofde 60-75min. En dat op een zaterdag ! Pokebowl was lekker. Ik ga vaker bestellen
13 jan 2024 om 20:15 Ik begrijp dat zaterdag een drukke besteldag is maar twee uur bezorgtijd is wel echt heeel lang. Verder geen excuses oid.
13 jan 2024 om 20:03 Na meer dan 2 uur wordt gevraagd om de bestelling te beoordelen, maar nog geen eten gezien. Wel een half uur geleden gebeld dat er een beetje vertraging was en ze er over 20 min zouden zijn, maar inmiddels al weer een half uur aan het wachten.